default-logo
info@bg-reklama.com | тел.: 0887 954 304
Дейността на БГ Реклама & Дизайн стартира през 2008 година и е насочена към графичен дизайн и оформление на печатни издания, списания, обложки на книги, брошури, каталози, визитки, оформление на етикети и опаковки на хранителни продукти, външна реклама и брандиране на превозни средства, плакати, постери и трансперанти за различни събития.
В повечето случаи работата ни в рекламата е с търговски и комерсиален характер, но на всеки проект придаваме художествена стойност и професионален графичен стил, плод на професионализъм и дългогодишна практика. Обогатяваме изразните си средства като в работата си използваме фотография, рисуване, живопис, калиграфия и подходящите за целта графични и растерни програми.

През годините, наши клиенти са станали постоянни партньори. За тях създаваме:
* За Шоколадова фабрика Милмекс – дизайн на кутии за бонбони, каталози на продуктите, външна реклама, брандиране на транспортните средства, графични рекламни визии.
* За Ядки Дани – цялостна концепция за визиите на всички продукти на марката, слоган, дизайн на опаковки, брандиране на автомобили и външна реклама.
* За Младежки дом гр. Пазарджик – лога, рекламни материали, цялостната визия на фестивалите ‘Океан от любов и „Нота по нота“, уеб дизайн на сайтовете. Всяка година се грижим за нов актуален дизайн за събитията.
* За Община Пазарджик – които за поредна година ни се довериха за визията, дизайна и отпечатването на всички рекламни материали за фестивала на град Пазарджик „Арт Идея – Арт Алея“
* За Международен музикален фестивал „Звукът на Времето“ гр. Велико Търново – цялостната графична визия на фестивала и всички съпътстващи рекрамни материали
* За Green Day и Green life hi- цялостната концепция изграждане на марките, лога, слоган, дизайн на етикети, рекламени надписи, печат върху работно облекло, информационни табели, външна реклама.
*За ЛинТур – цялоста рекламна визия, печатни материали, бранд на коли, външна реклама.

Още наши постижения са и дизайн и творческите проекти за Шексирова театрална работилница „ПЕТРОВДЕН“, Театрална къща „Пластилин“ и Международен музикален конкурс „Звукът на времето“, Музикално сдружение „Музарт“.

Надяваме се всички нови клиенти да сътрудничат успешно с нас
от БГ Реклама и Дизайн
София 2016 г